Galatasaray Yerli Transferine Hızlı Başladı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmalarına yerli oyunculardan oluşan dört imza ile başladı.

Kadrosunda bulunan Meltem Yıldızhan ile sözleşme yenilerken, Ayşe Cora, Gökşen Fitik ve Derin Erdoğan takımı önümüzdeki sezon için yeni katılan isimler oldu.

Kulüp internet sitesinde yer alan haberde sporcuların transferleri hakkınsa demeçleri şu şekilde;

“GALATASARAY BENİM İÇİN  BİR YUVA”

Meltem Yıldızhan, “ Öncelikle başkanımıza ve başkan yardımcımız Mehmet beye. Ardından bize her türlü desteği gösteren Dikran beye teşekkür etmek istiyorum. Kadın basketbola verdikleri değer, ülkemiz için gerçekten çok değerli. Benim 13’üncü yılım.  Benim her türlü karakterimi yansıtmamı sağlayan Galatasaray Spor Kulübü diyebilirim. Galatasaray Spor Kulübü bir kulüp değil benim için ; benim için bir yuva , bir aile…  Ne zaman Galatasaray olursa ben orada olmak isteyeceğim. O yüzden onur duyuyorum, gurur duyuyorum.

“OLGUN VE TECRÜBELİ BİR OYUNCU OLARAK GERİ DÖNDÜM”

Ayşe Cora, “Öncelikle Galatasaray’a tekrardan döndüğüm çok mutluyum ve heyecanlıyım. Genç yaşımda buradaydım sonra ayrıldım ve tekrar olgun ve tecrübeli daha iyi bir oyuncu olarak buraya geldiğim çok mutluyum.  Ekrem abiyle daha önce Milli Takım ve Galatasaray’da çalışmıştım. Kendisini çok yakından tanıyorum. O yüzden Ekrem Abinin olduğu her yerde hedef her zaman şampiyonluktur. Hakkettiğimiz şampiyonluğa bu sene ulaşırız.” ifadelerini kullandı.

“HEDEFLER BÜYÜK”

Gökşen Fitik, “Öncelikle böyle bir büyük camianın bir parçası olduğu için çok mutluyum. Kesinlikle burada çok değerli insanlar var ve onların arasında bulunduğum için çok şanslı hissediyorum. Galatasaray Kadın Basketbol tarihine yakışır bir şekilde burayı temsil etmeye çalışacağım. Hedefler büyük. Bu doğrultuda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Umarım çok güzel bir sezon olur. Sakatlıksız, başarılarla dolu bir sezon geçiririz. Galatasaray tarihine yakışır bir şekilde bitirmek nasip olur inşallah.” ifadelerini kullandı.

“HİKAYESİ OLAN BİR İMZA”

Derin Erdoğan ise, “Öncelikle çok mutlu ve heyecanlıyım. Aynı zaman da şunu da belirtmek istiyorum. 9 yaşında Galatasaray Spor Kulübü’de ilk defa basketbol oynamaya başladım . İlk profesyonel imzamı Galatasaray Spor Kulübü ile atıyorum. O yüzden çok heyecan verici. Hikayesi olan bir şey olduğu için çok heyecanlıyım ve çok mutluyum.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çekmeköy Escort