TBF Yönetim Modeli İçin Siyaset Arenasından Esinlenme!

Türkiye Basketbol Federasyonu yaptığı açıklama ile Hidayet Türkoğlu’nun Olimpiyat oyunları sonrası Ekim ayı içinde gerçekleştirilmesi planlanan federasyon başkanlık seçimlerini kazanması halinde başkanvekili olarak TBF Yönetim Kurulu’nda yer alacağını duyurdu.

Türkiye Basketbol Federasyonu internet sitesinden konu hakkında yapılan açıklamalar şu şekilde;

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Öncelikle, Türk basketbolu için çok önemli ve değerli bir isim olan Harun Erdenay’a bizleri kırmadığı ve aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. Türk Basketbolu yeni bir döneme giriyor. Basketbol Gelişim Merkezi’nin yapımının tamamlanmasıyla, hızlı bir yükseliş dönemi yaşamayı, basketbolumuzu yeniden Avrupa’nın hatta dünyanın en iyileri arasına sokmayı hedefliyoruz. Bu süreçte, basketbol camiasındaki saygın kişiliği ve tecrübesiyle çok büyük katkılarının olacağına inandığımız için kendisine ‘yanımızda ol’ çağrısı yaptık, planlarımızı anlattık. Bizi kırmayarak aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum.”
 
Harun Erdenay, “Türk basketboluna sportif ve idari gelişiminin yanı sıra muhteşem bir tesis kazandırdığı için öncelikle kendisine ve tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Bu tesisin çok büyük bir açığı kapatacağına ve basketbolumuza ivme kazandıracağına yürekten inanıyorum. Benden de yeni dönemde yanında olmamı istedi ve yapabileceklerimizi düşündüğümüzde bu birliktelik kaçınılmaz oldu. Kendisine bu samimi daveti için teşekkür ediyorum. Türk basketbolunu hak ettiği yerlere taşımak için bugünden itibaren büyük bir istekle yanında olacağımı kıymetli spor camiasına duyuruyorum.”

2021 yılı Kasım ayında yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlık seçimlerinde rakip olan ve kapalı kapılar ardında birbirleri hakkında oldukça olumsuz söylemlerde bulundukları iddia edilen Türk basketbolunun bu iki önemli isminin federasyon yönetimi için mutabakat sağlamış olması daha çok siyaset arenasında örneklerine şahit olduğumuz manzaraları aklımıza getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çekmeköy Escort